консултант по детски сън

Имате ли нужда от консултант по детски сън?

Уверена съм, че всеки родител може сам да намери решение за съня на своето дете. Това, с което се занимават консултантите по детски сън не е ядрена физика. Всеки, който има достатъчно свободно време и енергия да прочете и усвои наличната литература, ще се справи с това предизвикателство. Да, вие можете да се справите сами.

Ако нямате времето и възможността да търсите сами правилното решение, тук съм да ви помогна. С радост ще споделя моя опит и знания и ще ви предоставя готово решение, съобразено с нуждите на вашето дете.

Консултации

Image

Новородено

0 - 4 месеца

Ако вашето бебе е на възраст до 5 месеца или ако скоро очаквате нов член на семейството и желаете да заложите здравословни навици за сън от самото начало, разгледайте консултациите в тази секция.
В този период, родителите най-често търсят съвет, как да помогнат на бебето да заспива по-лесно за сън, желаят да намалят нощните събуждания и да създадат по предвидим ритъм през деня на сън и бодърстване. Мога да ви помогна с тези и много други въпроси.
сънят на бебето

Бебе

5 - 18 месеца

Много майки споделят, че това е период изпълнен с много предизвикателства, когато говорим за съня на бебето. Трудно заспиване за сън, чести нощни събуждания, кратък и „накъсан“ дневен сън са само малка част от проблемите, пред които са изправени родителите. Всъщност, периодът между 5 и 18 месеца е най-добрият момент да създадете нови здравословни навици за сън на вашето бебе.
Консултант по детски сън

Дете

1,5 - 5 години

Децата на тази възраст активно изследват света и границите, които мама и тате добронамерено се опитват да поставят, за да може детето да има здравословен сън. Тук родителите често се сблъскват с нови въпроси. Например, детето отказва да заспи нощно време или отново започва да се буди през нощта, а до скоро е имало спокоен сън. Може да се появят нощни страхове или кошмари. Имам възможност да предложа добро решение както за тези, така и за много други въпроси свързани със съня на детето.

Отзиви след консултацията

“Преди да се запозная с Гери, Ани се събуждаше между 5 и 8 пъти всяка нощ. С моят мъж почти не спяхме. През деня сънят й беше ОК, но много трудно я приспивах. Само с люшкане на ръце, докато се движа в спалнята, а тя е голямо бебе.
И така си записахме час за предварителен разговор. Веднага разбрах, че искам да работя точно с Гери. Графикът й беше пълен и трябваше да почакам, но си струваше. През първата седмица оправихме съня на Ани през деня, а след това нощните събуждания. Гери работи с подходи без сълзи, което е супер, защото аз не мога да слушам Ани как плаче. Нещата се получиха за около 10 дни. Ани започна да спи. Събужда се веднъж през нощта, само да я накърмя и ляга да спи веднага след това. Много ти благодаря! Върна ни съня и спокойствието вкъщи.”
Мама Е. & бебе Ани
“Споделям искрените си благодарности към Гери. Заедно бяхме три седмици, за да ни помогне със съня на Борис. Днес той спи в своето легло, по цяла нощ и заспива много лесно. В началото го приспивах в ергономичната раница или в количката. Постихнах неща, които очаквах, че няма как да се случат. Препоръчвам я на всички свои приятелки!”
Мама С. & бебе Борис
“Гери е най-добрата! Решихме проблема на малкия ми син с няколко срещи. Той на 8 месеца през деня изобщо не можеше да спи. По цял ден мрънкаше и хленчеше. Вече спи добре и стана много по-спокоен. Както каза Гери, бил е преуморен.
Благодаря ти, че те има. Подхождаш с толкова подкрепа и разбиране. Дано вече да нямаме проблеми, но пак ще се обадя, ако ни се наложи по нататък.”
Мама С. & бебе Е.
“Свързах се с Гери, когато моят син беше на 1 година и 5 месеца. Дълго време си мислех, че съм закъсняла и няма за кога да го уча да заспива самостоятелно. Той спеше в нашето легло и се будеше по 50 пъти нощно време, и ако го нахраня заспива отново. Аз желая да го кърмя до 2г. Мислех си, че консултантите по сън ще се опитат да ме убедят да го отбия.
На първата среща, Гери разказа, че дори е важно да запазя кърменето, ако имам възможност и желание да го кърмя дълго. Другата изненада беше, че не е необходимо да го местя в отделно легло, за да спи нощно време. Въпреки това, ние с мъжа ми преценихме той да си спи в креватче, в нашата спалня.
Всички съвети от Гери бях ясни и точни. Моят син се премести да спи в своето легълце. Сега го кърмя преди да заспи и рано сутринта в 6:30.
Имаше дни, в които се чувахме с Гери по два пъти на ден. Много смелост и увереност ми вдъхна. Всеки път с такова търпение и спокойствие отговаряше на въпросите.”
Мама Теодора & бебе Я.